Etsimme Espoon ja helsingin toimistoillemme fiksuja, vastuullisia ja myyntihenkisiä henkilöitä tekemään tulosta kanssamme.

Connection Master

Oletko etsimämme henkilö? 

Otat vastaan vaativia tavoitteita ja käyt niihin käsiksi innostuneesti. Omaksut nopeasti uutta ja työskentelet sujuvasti vaihtelevien projektien parissa. Toimit sinulle annettujen ohjeiden mukaisesti, mutta olet myös omatoiminen ja inspiroit muita. 

Luotat itseesi ja ilmaiset itseäsi selkeästi. Olet hyvä sopimaan asioita ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hallitset sekä puhelimen, sähköpostin, että Office-työkalujen käytön. 

Tarvittaessa kykynet itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit myös sujuvasti tiimin jäsenenä. Kannat sujuvasti vastuun sinulle uskotuista projekteista ja toimit joustavasti useamman tuotteen ja sidosryhmän parissa. 

Työstä maksetaan tulokseen perustuvaa palkkausta, mikä pitää epäonnistujat muilla markkinoilla. Työn tarkoitus on tarjota asiakkaille erilaisia onnistumisia ja tuloksia ennalta sovittujen tavoitteiden mukaisesti. 

Pääset osaksi dynaamista ja kasvavaa tiimiämme, joka mullistaa tällä hetkellä markkinoita uudella toimintakonseptilla. Me annamme käyttöösi kaiken tukemme ja koulutamme sinut toimintamalliimme. Saat lisätietoa aiheesta lähettämällä viestiä osoitteeseen myynti@virtuaaliassistentit.fi 

Business Developer

Työ koostuu monenlaisesta toimistotyöstä, sisältäen myös kommunikaatiota asiakasyrityksiin ja tarvittaessa myös asiakkaidemme asiakkaisiin. Työ sisältää erityisesti asiakasprojektien toteuttamista yhdessä muun tiimin kanssa, mutta kokemuksen ja näkemyksen karttuessa on mahdollisuus saada lisää vastuuta ja osallistua kehitystyöhön. 

Tehtävää on mahdollista hoitaa myös osa-aikaisesti.

Tarjoamme kelpo tuntipalkan, joustavuutta työskentelyyn ja mahdollisuuden kasvaa firman mukana ja edetä vastuullisempiin tehtäviin 

Odotamme sinulta Office-ohjelmistojen ja muiden yleisimpien työkalujen sujuvaa hallintaa, kykyä kommunikoida yrityspäättäjien kanssa luontevasti, oppimiskykyä ja –halua, sekä liiketalouden perusperiaatteiden ymmärtämistä

Paikkoja täytetään sitä mukaa kun sopivia tekijöitä löytyy.

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman monipuolista osaamista, joten kerro hakemuksessa mitkä ovat sinun erikoistaitosi. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen myynti@virtuaaliassistentit.fi